bg
"Zweefmolenaar" is een klein bedrijf bestaande uit een woonwagen, tractor en zweefmolen. De zweefmolen is 6 zitplaatsen groot en geschikt voor kinderen van 1 t/m 8 jaar oud. De zitjes variëren in maat en ontwerp zodat alle leeftijden uit deze doelgroep aangenaam en veilig kunnen zitten.

Woonwagen, zweefmolen en tractor vormen een geheel en maken deze attractie tot een unieke, vrolijke en kleurrijke belevenis. Een ruime keuze aan wereldse muziek draagt bij aan de gezelligheid en sfeer. Zowel woonwagen als zweefmolen zijn handgemaakt en vormgegeven.

Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar draaien op buitenlocatie is het gezien de omvang van de zweefmolen ook mogelijk om binnen te draaien, bijvoorbeeld in geval van (onverwacht) slechte weersomstandigheden of gewoon omdat er nou eenmaal een feest voor binnen is georganiseerd. Foyers, klaslokalen en gymzalen zijn meestal wel geschikt. Zelfs een ruime woonkamer kan worden overwogen.

Zweefmolenaar is geschikt voor vele concepten; op (smaak) markten, boeren en ambachtelijke markten, op feestelijkheden bij scholen en peuterspeelzalen, op festivals zoals koningsdag of bevrijdingsdag. Maar ook verjaardagsfeestjes, bedrijfsfeesten, trouwerijen, theatrale/ muzikale festivals en dergelijke. Ik sta open voor leuke ideeën en denk graag mee om deelname mogelijk te maken.

Afhankelijk van de omvang van uw feest wordt ik door een medewerker geassisteerd om alles veilig en soepel te laten verlopen.

Op tijd boeken is van belang. Een optie nemen behoort tot de mogelijkheden. Prijsafspraken uitsluitend telefonisch.

Veel plezier en succes bij het organiseren van uw evenement,

Menno

De zweefmolen is voorzien van een door het lift instituut afgegeven keurmerk/ certificaat.

Thuispagina